Ledare


Peter Blaha

-Gladiator Pansar-


Gladiatorerna är en svensk variant av det amerikanska TV-programmet American Gladiators från 1989. Samanlagt har 11 säsonger spelats in i Sverige och Pansar har varit med i de 6 senaste säsongerna. 


Utöver sina duster i TV-programmet Gladiatorerna, så utför Pansar träningspass med barn och ungdomar. Han brottas och låter de testa på det ökända Gatloppet. Anna-Karin Widehammar

-Yogainstruktör för barn och ungdommar-


Anna-Karin Widehammar – ”Yogan hjälper mig att hålla fokus, sova skönt, ingjuta mod och hålla kroppen stark och smidig – jag märker direkt när jag slarvat med yogan!”


Yogautövare sedan många år med erfarenhet av Ashtanga yoga, Kundaliniyoga och Body Love Yoga. Ledare för barnyoga och familjeyoga både inom Hudikgympan och i privat regi. Författare till boken Yogasagor för barn. Till vardags arbetar Anna-Karin som kommunikationsstrateg inom fastighetsbranschen. Dessutom arbetar hon ideellt som ordförande för Hudikgympan.


Yogapasset är ett prova-på-pass anpassat för barn och ungdomar. Inga förkunskaper inom yoga krävs.


Titti Frykman

-Gymnastikledare-


I grunden utbildad friskvårdsterapeut, samt fortbildningar inom ledarskap, personlig utveckling och gruppträning.  Anställd som verksamhetsledare inom Hudikgympan/gymmix.


Ser träning och hälsa som ett sunt och bra verktyg för att leva livet lite bättre! Med en känsla att träning ska vara så kul att det inte blir ett måste bara en livsstil. 


Magnus Lampert

-Funktionell träning-


Utbildad Idrottstränare vid Högskolan Dalarna och nuvarande Klubbchef för Fotobollsföreningen HuFF. 


Har ett hälsosamt synsätt på livet och har arbetat som personlig tränare och gruppinstruktör till privatpersoner, företag och föreningar.


Magnus är ordförande för föreningen Hela Hudik och kommer under dagen att både vara närvarande vid träning, men också fota och filma. 


Josefin Bergman

-Gymnastik, trampolin-Josephine Bergman snart 20 år är nästan uppvuxen i Hudikgympan Hudiksvall. Hon har varit med från 2003 med start i barngymnastik fram till att bli en tävlande truppgymnast och nu övergått till att vara en heltidsanställd tränare inom föreningen.


Hon lär ut sina kunskaper till barn och unga inom parkour, trampett, fristående, tumbling, trampolin och grunder i handstående och massa mer.


Under träningskonventet Hela Hudik finns det möjlighet att prova på en klassisk uppvärmning inom gymnastik. Uppvärmningen innehåller fotledsuppvärmning, kullerbyttor, hopp, spänst mm.

Efter uppvärmningen blir det att testa högre höjder med hopp på trampolin till MD- matta och hopp på trampolin till skumgrop i moment som volt och kullerbytta och andra svårigheter.

Våra huvudpartnersVåra samarbetspartners gör det möjligt för Hela Hudik att utföra ett event som vi är stolta över. En rad olika aktiviteter har skapats, som annars inte vore möjligt, med hjälp av nedanstående;

Få tag på oss:

 

Address: Köpmanbergsvägen 1, Hudiksvall

Email: info@helahudik.se

070-2517314

Eventets start:


Lördag den 14:e mars

2020

Klockan 10:00

Följ oss på: