Inspiratörer


Blossom Tainton

-Inspiratör, yoga och dans-


Blossom Tainton Lindquist är en multientreprenör som bland annat sångerska och dansare. Hon vann Melodifestivalen 2002 som medlem av Afro-dite med låten Never Let It Go.


Blossom Tainton är även verksam som personlig tränare och har givit ut en träningsvideo och tidningen Blossom Magazine. Hon anses vara en fittnessguru som både inspirerar i allt ifrån dans till yoga.


Under träningseventet kommer hon att inleda med ett roligt och inspirerande träningspass tillsammans med Linus Johansson. Därefter så kommer hon även att hålla yoga- och danspass


Fredrik Sträng

-Äventyrare, bergsklättrare och föreläsare-


Fredrik Sträng, född 25 mars 1977 i Laxå, är en svensk äventyrare, dokumentärfilmare och föreläsare bosatt i Stockholm. Sträng har blivit utsedd till Årets äventyrare två gånger.


Sträng lyckades i sitt projekt - 7+7+7 - vars syfte var att bestiga "de sju topparna", det högsta berget på varje kontinent på planeten, inom en tidsram på sju månader. Han lyckades genomföra detta på 191 dagar för vilket han tilldelades ett Guinness Världsrekord för att vid den tidpunkten varit den människa som lyckats bestiga bergen på kortast tid. Vid samma tillfälle blev han även den första svensk att genomföra detta.


Detta och mycket mer berättar Fredrik i sin omtyckta föreläsning under tränings eventet - Hela Hudik. Du kan även köpa biljetter, endast till denna föreläsning.


Linus Johansson

-Fysioterapeut och Funktionell träningsguru-


Linus Johansson är fysioterapeuten som arbetar som inspiratör, utbildare och författare. I sin klinik i Hudiksvall erbjuder Linus systemisk rörelseintegrering med syfte att minska smärta och öka prestation hos sina patienter.


Att förstå och arbeta med den mänskliga kroppen i rörelse har blivit ett livsåtagande för Linus. “En person har aldrig några fel eller svagheter i sin kropp, en person har enbart resurser och möjligheter.”


Linus delar sin kunskap, utöver sin praktik i Hudiksvall, genom att presentera utbildningar, kurser online och författa böcker med syftet att delge förståelsen kring det nya sättet att se den mänskliga kroppen i rörelse.


“Vi består inte av olika bitar och delar, muskler finns inte och allt som du gör i ditt liv är rörelse. Att se sig själv som en sammanhängande och flödande enhet och att uppskatta sina möjligheter och sin potential är det största en människa kan göra för sin egen kropp".


Angelica Brage

-Världsmästare i styrkelyftning-


Angelica Brage är i grunden utbildad hälsoutvecklare, Licensierad Personlig Tränare samt styrketräningsinstruktör. Utbildad Coach, Tyngdlyftningstränare och Strength Coach med specialområden inom styrkelyftsmomenten..


- Min vision är att skapa en miljö där jag får känna mig som världsmästare i mitt eget liv och där jag får möjligheten, äran och förtroendet att vara med och väcka den känslan hos andra människor,


Deltagare som kommer till Hela Hudik ska få förståelse för hur kroppen utvecklar maximalt med kraft men också hur man kan träna för att undvika skador. Genom en workshop med innehåll av marklyft och knäböj får du tips och hjälp till att utveckla din teknik och maximera din kraft.


Maria Bild

-Profssdansare i Let's Dance-


Maria Bild är professionell dansare i tiodans och standarddans och har vunnit flertalet SM-guld. Maria jobbar också som Personlig Tränare på SATS i Sickla. Mest känd har hon blivit för sitt deltagande i TV 4´s Let´s Dance och vann sitt första år tillsammans med Måns Zelmerlöw.


Genom mina sju säsonger av Lets dance har jag samlat på mig massor av erfarenhet om olika personligheter och hur man bäst coachar dem mot ett givet mål. Jag har alltid varit intresserad av människor och jag har insett vilken enorm glädjekälla dansen är för alla. Idag består mitt jobb av att sprida dansglädje på olika sätt. Det kan vara att lära ut en enkel brudvals, att få en hel företagsavdelning att dansa jive eller att själv stå på scenen i ”En dans på rosor”. Dans är rörelseglädje och den kan uttryckas på många olika sätt. Jag älskar mitt jobb!”


Under träningskonventet Hela Hudik kommer Maria att ge dig chansen att prova på tiodans som Jive och Cha-cha-cha med inslag av showdans. Dansen utförs enskilt och kräver inga förkunskaper. Kom och dansa, svettas och skratta!


Peppe Lindholm

-Löpcoach-


Få en ny löpupplevelse och släng alla gamla fördomar att man måste ha snorvulkaner, fula kläder och lukta illa när man springer! Peppe blandar prat och praktik på ett inspirerande sätt som har fått många tjejer, killar, soffpotatisar och öldrickande rockstjärnor att springa snabbare, snyggare och lättare.


En blandning av teori och praktik, löpskolning och löpekonomi för att få den perfekta löpupplevelsen.


Peppe jobbar som löpcoach för Springtime och går på instagram under namnet Yogarunner då han kombinerar löpning med yoga.

Peppe jobbar också som heltidsmusiker och är trummis i Engmans Kapell.


Jimmy Thoms

-Calisthenics , OCR-


Jimmy Tomzz är en multisoprtande träningskille från Hudiksvall som är en av grundarna till träningsanläggningen Fjällfysiken i Åre. Han har tidigare också startat upp en träningsanläggning i OCR i Benicássim i Spanien.


Fjällfysiken är en anläggning som erbjuder utegym med utsikt över de vackra fjällen i Ortsjö, hinderbana, strongmanträning, fjällöpning och vandring. De erbjuder läger och träningsevent till både individer och grupper.


Under träningskonventet Hela Hudik kommer Jimmy instruera dig i en Hinderbana och lär dig hur du med enkelhet tar dig genom alla hinder. Därefter får du utföra den på så snabb tid som möjligt.

Blir du den en av de snabbaste?


Camilla Silver

-Yogainstruktör-


Camilla Silver är en mycket omtyckt, ödmjuk och erfaren yogalärare som i närmare 20 år undervisat grupper i olika former av yoga, meditation, stresshantering och personlig utveckling. Hon tillför ett lugn med värme och fokus, där det finns en intention att lyfta fram den styrka du redan besitter. Camilla leder kurser och workshops runt om i landet och utomlands, hon driver även yogastudion Starkyoga i Hudiksvall och Ljusdal.


På eventet får du uppleva ett lugnt återhämtande yogapass, där du varsamt väcker kroppen med sköna rörelser i närvaro.

Du känner dig fokuserad och energipåfylld med en mjuk känsla i kroppen.


Ett rofyllt pass med betoning på återhämtning och energiboost, ahhh!


Lisa Jonasson

-Tävlingsmekaniker & Föreläsare-


Den unga och lovande mekanikern Lisa Jonasson kommer att föreläsa om hennes genomfart i en mansdominerad värld. Hon bjuder på en makalös berättelse som varvas med otroligt djupa och svåra livssituationer med många skratt.


Hon har tagit sig ifrån att vara en ung vilsen förare till en erkänd förste-mekaniker i STCC. I september vart det klart att hennes tävlingsförare blev historisk genom att vara den första tjejen att vinna ett race i STCC. Därmed blev även Lisa Historisk!


En föreläsning som bör höras av ALLA, missa inte det!


Oscar Henke

-Instruktör i Movement-Under Träningskonventet Hela Hudik kommer du att få möjlighet att träna tillsammans med Oskar Henke. Oskar instruerar i en träningsform som heter Movement där styrka, rörlighet, balans och smidighet tränas på ett lekfullt sätt.


Under Hela Hudik kommer han att lära ut några av sina specialiteter: handstående och pull ups.


Oskar Henke har under en period bott i Berlin där han jobbat med Joseph Bartz som i sin tur är utbildad av självaste Ido Portal.


Välkommen att utforska din kropps möjligheter!


Peter Wallin

-PDL Tränare-PDL, eller rättare sagt Padle Tennis, är en av världens snabbast växande sporter. Ett roligt, utmanande och socialt spel med många tekniska moment.


Tränaren Peter Wallin, som gått utbildningar med förbundskaptenen i PDL, kommer tillsammans med Andreas Matsson att hålla i passen.


Gruppen kommer att delas in utifrån förkunskaper och sedan kommer ni att tillsammans med dessa tränare att utveckla era slag och positioner på banan.


Allt för att ta er PDL till nästa nivå.


Crossfit

-Crossfit-tränare-CrossFit är ständigt varierad funktionell träning utförd under hög intensitet. Vi håller passen anpassade efter individers behov och förutsättningar samt med utmanande intensitet för att stressa kroppen till att anpassa sig och bli starkare inför nya utmaningar.

 

Vår specialitet är att aldrig specialisera oss! Man blir stark, snabb, vig, uthållig och får ett psyke som tål motgångar, så du kan lyfta huvudet och fortsätta framåt och uppåt!


Josefin Bergman

-Gymnastik, trampolin-Josephine Bergman snart 20 år är nästan uppvuxen i Hudikgympan Hudiksvall. Hon har varit med från 2003 med start i barngymnastik fram till att bli en tävlande truppgymnast och nu övergått till att vara en heltidsanställd tränare inom föreningen.


Hon lär ut sina kunskaper till barn och unga inom parkour, trampett, fristående, tumbling, trampolin och grunder i handstående och massa mer.


Under träningskonventet Hela Hudik finns det möjlighet att prova på en klassisk uppvärmning inom gymnastik. Uppvärmningen innehåller fotledsuppvärmning, kullerbyttor, hopp, spänst mm.

Efter uppvärmningen blir det att testa högre höjder med hopp på trampolin till MD- matta och hopp på trampolin till skumgrop i moment som volt och kullerbytta och andra svårigheter.


Jonny & Jennie

-Spinning-På dom bästa cyklarna från TechnoGym, med den senaste tekniken för att mäta och visa data, erbjuder Hudiksvalls gym två cykelpass.

 

Jennie Blomstrand, huvudtränare på Hudiksvalls gym håller i ett

45 minuters HIIT (högintensiv intervallträning) konditionsträning på cykel. Vi pressar dig mot ditt max i tuffa intervaller & tempoväxlingar.

Passar alla utifrån sin konditionsnivå.

 

Jonny Mohlén, cykelinstruktör på Hudiksvalls Gym kommer att hålla i två 60 minuters konditionsgivande träning med hjälp av watt, kadens och drivande musik under passet.


Passar alla utifrån sin konditionsnivå.


Lotta Lindberg

-Cheerleading, pyramid-Cheerleading är en sport som härstammar från USA och som kommit att sprida sig världen över.


Under denna workshop får du prova på ett av cheerleadingens signaturmoment: Att bygga pyramider. Instruktörerna för dagen har tidigare tävlat på VM i Pom cheer.


Workshopen kräver inga förkunskaper, bara en nyfikenhet..

Våra huvudpartnersVåra samarbetspartners gör det möjligt för Hela Hudik att utföra ett event som vi är stolta över. En rad olika aktiviteter har skapats, som annars inte vore möjligt, med hjälp av nedanstående;

Få tag på oss:

 

Address: Köpmanbergsvägen 1, Hudiksvall

Email: info@helahudik.se

070-2517314

Eventets start:


Lördag den 14:e mars

2020

Klockan 10:00

Följ oss på: