Anmälan

BOKNINGSSYSTEM OCH ANMÄLAN


ANMÄLNINGSSDETALJER


Entrébiljett 595: -

I biljetten ingår möjlighet att träna med bland annat Tv-profilen Blossom och gå på totalt 5 olika pass under dagen. Du kan även lyssna till en av Sveriges absolut mest äventyrligaste bergsklättrare, Fredrik Sträng. Samt mycket mer, se schemat (länk). Utöver det kan du köpa våra övriga produkter, som till exempel lunch och t-shirt. De hittar du under produkter i webbshopen.

Vi Delar även ut välkomstpresent till alla deltagare som innehåller användbara produkter och erbjudanden. 

Träningseventet är från 15 år. Du kan endast betala och boka till dig själv, men du kan köpa presentkort och ge bort till någon som senare kan registrera sig och boka pass.


Registreringen och inloggningen

Vårt bokningssystem är mycket användarvänlig och när du har betalat får du ett mail med inloggningsuppgifter till klassbokningen. Mailet skickas automatiskt och ska komma direkt. Om du av någon anledning inte får det, hör av dig så skickar vi ett nytt. Spara dina inloggningsuppgifter om du vid ett senare tillfälle vill se vilka klasser du bokat.


Betalning

Biljetten kan betalas med både Swish eller faktura. Är ni ett företag eller flera personer som ska faktureras på samma faktura, vänligen kontakta oss så hjälper vi er med det. Då registrerar sig alla som användare för att kunna göra bokningar av de olika passen. Bokningen är bindande och återbetalas endast vid uppvisat läkarintyg.


Boka passet

Du hittar till passen under fliken “Gruppträning” nedan. Klicka dig fram till rätt datum, 23 februari. De klasser som blir fullbokade markeras röda i schemat på vår hemsida. Observera att du kan boka flera pass under samma timme, vilket inte är tillåtet, så kontrollera din bokning noga innan du avslutar. Alla salar är i nära anslutning till varandra. Fram till 5 dagar innan eventet har ni möjlighet att ändra vilka pass ni vill gå på.


Föreläsningarna med Fredrik Sträng och Lisa Jonasson bokas av personer som inte har köpt träningskortet, utan som endast vill gå på föreläsningarn. För er som köpt träningskortet finns dessa föreläsningar udner fliken "Gruppträning".


Startklar motionsförsäkring

Startklar är ett externt försäkringskomplement för dig som deltar i motions- och tävlingsarrangemang i Sverige. Vill du veta mer och boka försäkringen så finner du den på länken, www.startklar.nu


Vid oklarheter kan du höra av dig till Magnus Lampert

070-2517314

Våra huvudpartnersVåra samarbetspartners gör det möjligt för Hela Hudik att utföra ett event som vi är stolta över. En rad olika aktiviteter har skapats, som annars inte vore möjligt, med hjälp av nedanstående;

Få tag på oss:


 

Address: Köpmanbergsvägen 1, Hudiksvall

Email: info@helahudik.se

070-2517314

Eventets start:Lördag den 23 februari

2019

Klockan 09:00

Följ oss på: